Hoppa till innehåll

Om oss

Radscan grundades 1976 och hade redan från start inriktning industriell energiteknik och miljövård. Sedan dess har mycket förändrats samtidigt som grundläggande attribut såsom värdegrund och kultur i mycket är sig likt.  

Idag är vi ett ägarlett bolag med gedigen kunskap inom miljöteknik och energiåtervinning från komplexa gaser. Sedan starten har vi växt från blygsamma fem personer till ett lite större bolag med 20 medarbetare fördelade på ett kontor i Västerås och ett i Warszawa, Polen.

Energioptimering, Energiteknik, Miljöteknik, Hållbarhet, Vattenrening, Kondensatvattenrening, Rökgaskondensering

Samtidigt som vi värdesätter att bibehålla mentaliteten av det lilla företaget med stor flexibilitet och kundfokus, det täta samarbetet kollegor emellan och de korta beslutsvägarna, utvecklas vi ständigt i och med vår tillväxt och tillsammans med våra kunder och leverantörer. Bolaget är numera certifierat enligt ISO 9001:2015, 14001:2015 och 45001:2018 och har stort fokus på kvalitet och hållbarhet.  

Vi har ett väl utvecklat ledningssystem med processer för bland annat projektledning, kunskapsöverföring och utveckling.  På Radscan har vi bred kompetens inom projektledning och ingenjörskonst.

Vi beräknar, projekterar, designar, monterar och tar i drift våra anläggningar, där vi normalt sett tar funktionsansvar för totala leveransen. 

Simon Karlsson, El- & Automationsingenjör

Nöjda medarbetare på radscans kontor. Fin arbetsmiljö och gemensamma mål.

Radscan är ett litet företag men som levererar projekt i världsklass. Detta innebär att hos oss på Radscan är varje medarbetare en viktig del av helheten.

Vi en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse och att vi alltid strävar efter att leverera och underhålla anläggningar som såväl vi som kunden kan vara stolta över i många år framåt. 

Energioptimering, Energiteknik, Miljöteknik, Hållbarhet, Vattenrening, Kondensatvattenrening, Rökgaskondensering

Företaget är ägarlett vilket innebär att det aldrig är långt till beslut och att vi alltid ser långsiktigt på vårt företag. Våra roller är breda men samtidigt specialiserade och vi arbetar tillsammans i team för att leverera våra projekt. Hos oss är alla i praktiken delprojektledare.

Det är stor variation i arbetet och vi jobbar nära våra kunder och leverantörer för att få till bästa möjliga anläggning.  

Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. 

Maria Bertils, Projektledare