Hoppa till innehåll

Lediga tjänster

El- & Automationsingenjör

Om jobbet

Radscan AB är det lilla företaget med de stora projekten. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Hos oss blir du en del av en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse.

EL & AUTOMATIONSINGENJÖR

Som El- & Automationsingenjör hos oss får du en viktig roll när vi projekterar och driftsätter nya rökgas-reningsanläggningar. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst i världen på att bygga denna typ av energismarta anläggningar.

Som el- och automationsingenjör ansvarar Du för elkonstruktion, programmering och driftsättning av Radscans anläggningar. Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och utveckla anläggningar med den senaste tekniken. Våra roller är breda men samtidigt specialiserade och vi arbetar tillsammans i team för att leverera våra projekt. Hos oss är alla i praktiken delprojektledare. Du trivs med stor variation och du gillar att jobba nära kunden där du för tekniska diskussionerna med kund och leverantörer. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning, med inriktning mot el eller automation. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper långt viktigare än formell erfarenhet och utbildning.

Vid driftsättning ingår resor som en naturlig del och den sökande måste vara beredd på att tidvis spendera arbetsveckorna på montageplatsen.

Välkommen till ett kompetent företag där vi har lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi är stolta över vårt företag och har mycket nöjda kunder.

Tjänsten kräver körkort klass B samt flytande svenska i tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Helena Roos på 0705-93 34 73

Ansökan skickas till helena.roos@radscan.se. Rekrytering kan komma att ske löpande.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Mekanisk konstruktör

Om jobbet

Radscan är det lilla företaget med de stora projekten. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Hos oss blir du en del av en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse.

MEKANIKKONSTRUKTÖR ANLÄGGNING

Som mekanikkonstruktör hos oss får du en viktig roll när vi bygger nya rökgas-reningsanläggningar. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst i världen på att bygga denna typ av anläggning.

Du ansvarar för mekanisk design av anläggningen och ingående delar såsom vattenreningsriggar, rör, rökgaskanaler och plattformar. Konstruktionen utförs i SolidWorks. Det tar ca 2,5 år bygga en färdig anläggning och du följer projekten från start till mål. Normalt jobbar du i flera projekt parallellt.  Våra roller är breda men samtidigt specialiserade och vi arbetar tillsammans i team för att leverera våra projekt. Hos oss är alla i praktiken delprojektledare

Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och utveckla anläggningar med den senaste tekniken. Du trivs med stor variation och du gillar att jobba nära kunden där du för diskussioner rörande layout med slutkund och säkerställer att alla kontraktskrav inom ditt område uppfylls. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot mekanik samt erfarenhet av anläggningskonstruktion. Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper långt viktigare än formell erfarenhet och utbildning.

 Det är viktigt att du har en kommunikativ förmåga då du i projekten behöver samarbeta med andra discipliner inom företaget och externt med kunder och leverantörer.

Välkommen till ett kompetent företag där vi har lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi är stolta över vårt företag och har mycket nöjda kunder.

Tjänsten kräver körkort klass B samt flytande svenska i tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Helena Roos på 0705-93 34 73

Ansökan skickas senast 11 februari till helena.roos@radscan.se. Rekrytering kan komma att ske löpande.