Hoppa till innehåll

Lediga tjänster

Mekanisk konstruktör


Radscan är det lilla företaget med de stora projekten. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Hos oss blir du en del av en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse. Läs gärna mer på https://www.radscan.se/om-oss/#jobba-hos-oss

MEKANIKKONSTRUKTÖR

ANLÄGGNING

Som mekanikkonstruktör hos oss får du en viktig roll när vi bygger nya rökgas-reningsanläggningar. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst i världen på att bygga denna typ av anläggning.

Du ansvarar för mekanisk design av anläggningen och ingående delar såsom vattenreningsriggar, rör, rökgaskanaler och plattformar. Konstruktionen utförs i SolidWorks. Det tar ca 2,5 år bygga en färdig anläggning och du följer projekten från start till mål. Normalt jobbar du i flera projekt parallellt.  Våra roller är breda men samtidigt specialiserade och vi arbetar tillsammans i team för att leverera våra projekt. Hos oss är alla i praktiken delprojektledare

Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och utveckla anläggningar med den senaste tekniken. Du trivs med stor variation och du gillar att jobba nära kunden där du för diskussioner rörande layout med slutkund och säkerställer att alla kontraktskrav inom ditt område uppfylls. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot mekanik samt erfarenhet av anläggningskonstruktion. Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper långt viktigare än formell erfarenhet och utbildning.

 Det är viktigt att du har en kommunikativ förmåga då du i projekten behöver samarbeta med andra discipliner inom företaget och externt med kunder och leverantörer.

Välkommen till ett kompetent företag där vi har lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi är stolta över vårt företag och har mycket nöjda kunder.

Tjänsten kräver körkort klass B samt flytande svenska i tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Helena Roos på 0705-93 34 73

Ansökan skickas senast 11 februari till helena.roos@radscan.se. Rekrytering kan komma att ske löpande.

Projektledare 


Trivs du med att leda komplexa leveransprojekt? Vi på Radscan erbjuder ett fartfyllt och varierat jobb där du ges möjlighet att bygga riktigt häftiga anläggningar. Du omges av engagerade och skickliga kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap inom sitt specialistområde rökgaskondensering. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst i världen på att bygga denna typ av anläggning.

Som projektledare hos oss får du en viktig roll när vi bygger nya anläggningar. Du leder och samordnar stora unika kundprojekt från affär till genomförd leverans vilket innebär; planering, konstruktion, byggnation, installation, igångkörning och överlämnande av nyckelfärdig anläggning. Projekten är komplexa och innefattar allt från att hålla samman ingenjörsarbetet, ansvara för kundkontakter till att se till att underleverantörer levererar rätt produkt/tjänst i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomi och dokumentation.

Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som teknisk projektledare, projektledare eller motsvarande. Du är en analytisk doer som trivs att jobba i ett varierat tempo. Du driver dina projekt framåt genom att lösa de frågor som kommer upp och du vet att dina beslut och din förmåga till problemlösning är ett måste för att nå uppsatta mål. Du jobbar strukturerat med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. 

Som person är du målinriktad, ansvarstagande och duktig på att prioritera vad som är viktigt. Du är en tydlig och positiv ledare med god samarbetsförmåga. Du trivs med att hantera många samtidiga frågeställningar och du har ett lösningsorienterat synsätt. Du motiveras av att vara delaktig i en utvecklande organisation där du ges möjlighet att bidra till förbättring och utveckling.

Välkommen till ett stabilt företag med stor kunskap och stort hjärta för det vi gör. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom området som vi gärna delar med oss av till dig. Vi är stolta över vårt företag och vi har mycket nöjda kunder. Söker du ett företag där du kan stanna och utvecklas under lång tid så är detta den perfekta möjligheten för dig. Välkommen till vårt team i Västerås!

Radscan är det lilla företaget med de stora projekten. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Hos oss blir du en del av en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse. Läs gärna mer på https://www.radscan.se/om-oss/#jobba-hos-oss

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av flera testverktyg genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10–20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, gör detta så fort som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: