Radscan Intervex AB är ett ingenjörsföretag i Västerås. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Tekniken används främst i norden men de senaste åren ser vi allt fler projekt internationellt. Vi omsätter i år ca 120 MSEK på 20 medarbetare. Vi samordnar resurser med vårt systerbolag M.E. Solutions AB som är ett ledande företag inom integrering av miljölösningar inom den marina marknaden. Läs gärna mer på www.radscan.se och www.mesab.eu

 
SÄLJANDE PROCESSINGENJÖR
ANLÄGGNING

Det går bra för Radscan och nu behöver vi ytterligare förstärkning för att möta våra kunders förfrågningar!
Som säljande processingenjör hos oss får du en viktig roll när vi projekterar och säljer nya rökgas-reningsanläggningar. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst i världen på att bygga denna typ av anläggning.
Tillsammans med vår seniora tekniska säljare ansvarar du för dimensionering av anläggningen, övergripande teknikval och framtagande av kalkyler. Du tar fram anbud och ansvarar ofta för kontakten med våra kunder under säljprocessen.
Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och utveckla anläggningar med riktigt häftig teknik. Du trivs när det är högt tempo och du gillar att jobba nära kunden där du för de processtekniska diskussionerna med kund och leverantörer. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot kemi eller energi. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper långt viktigare än formell erfarenhet.
Välkommen till ett kompetent företag där vi har lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi är stolta över vårt företag och har mycket nöjda kunder.
 
Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Helena Roos på 0705-93 34 73
Ansökan skickas senast 10 oktober till helena.roos@radscan.se

Samtliga tjänster
Samtliga tjänster är heltid och tillsvidareanställningar efter provanställning. Radscan är för närvarande ej kollektivanslutna men har samtliga erforderliga försäkringar samt individuellt anpassat pensionsavtal med Länsförsäkringar.
Förutom individuellt satt månadslön ingår förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar flextid.
Samtliga tjänster är ganska kort beskriva nedan av det skäl att de kommer anpassas till den person som anställs. Personliga egenskaper och engagemang är viktigare än specifik erfarenhet inom något visst område.
För frågor kontakta Helena Roos på 070-593 34 73 alternativt per mejl helena.roos@radscan.se dit även ansökningar skickas.
Rekrytering sker löpande

Serviceingenjör
Tillsammans med vår servicechef kommer du arbeta i tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär besiktning av befintlig anläggning, planering och genomförande av serviceprojekt samt reservdelsförsäljning.
Erfarenhet från Kraftvärmeverk är mycket meriterande. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar.