Radscan är det lilla företaget med de stora projekten. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Hos oss blir du en del av en heterogen grupp där såväl gammal som ung, erfaren som oerfaren, man som kvinna är en lika viktig del av helheten. Det som förenar oss är att vi alla har tekniken som gemensamt intresse. Läs gärna mer på www.radscan.se och www.linkedin.com/company/radscan-intervex-ab


Samtliga tjänster
Samtliga tjänster är heltid och tillsvidareanställningar efter provanställning. Radscan är för närvarande ej kollektivanslutna men har samtliga erforderliga försäkringar samt individuellt anpassat pensionsavtal.
Förutom individuellt satt månadslön ingår förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar flextid.
Samtliga tjänster är ganska kort beskriva nedan av det skäl att de kommer anpassas till den person som anställs. Personliga egenskaper och engagemang är viktigare än specifik erfarenhet inom något visst område.
För frågor kontakta Helena Roos på 070-593 34 73 alternativt per mejl helena.roos@radscan.se dit även ansökningar skickas.
Rekrytering sker löpande

Servicetekniker
Som servicetekniker ansvarar du tillsammans med vår serviceingenjör för servicen av Radscans anläggningar. Beroende på din bakgrund och intresse utformar och utvecklar vi tjänsten tillsammans.
Arbetet innebär att du spenderar en hel del av din tid ute hos våra kunder som främst är kraftvärmeverk i Mellansverige. Du har tillgång till en servicebuss med verktyg.
I arbetet ingår att planera, genomföra och dokumentera serviceuppdrag. Du ansvarar för vårt lager där vi förvarar reservdelar och annat material. Beroende på belastning kan du även komma att arbeta i våra projekt där vi bygger nya anläggningar.
Vi erbjuder ett varierat jobb där du får vara med och bidra till en renare omvärld. Vi söker dig som är tekniker med intresse för den bakomliggande teorin. Du sporras av att hitta bra tekniska lösningar och har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.
 
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. En stor del av servicen utförs på installerade vattenreningsanläggningar varför tidigare arbete inom membranvattenrening är meriterande.
Tjänsten kräver körkort klass B samt flytande svenska i tal och skrift.

Serviceingenjör
Tillsammans med vår servicechef kommer du arbeta i tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär besiktning av befintlig anläggning, planering och genomförande av serviceprojekt samt reservdelsförsäljning.
Erfarenhet från Kraftvärmeverk är mycket meriterande. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar.