Radscan Intervex AB är ett ingenjörsföretag i Västerås. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Tekniken används främst i norden men de senaste åren ser vi allt fler projekt internationellt. Vi omsätter i år ca 120 MSEK på 20 medarbetare. Vi samordnar resurser med vårt systerbolag M.E. Solutions AB som är ett ledande företag inom integrering av miljölösningar inom den marina marknaden. Läs gärna mer på www.radscan.se och www.mesab.eu


Samtliga tjänster
Samtliga tjänster är heltid och tillsvidareanställningar efter provanställning. Radscan är för närvarande ej kollektivanslutna men har samtliga erforderliga försäkringar samt individuellt anpassat pensionsavtal med Länsförsäkringar.
Förutom individuellt satt månadslön ingår förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar flextid.
Samtliga tjänster är ganska kort beskriva nedan av det skäl att de kommer anpassas till den person som anställs. Personliga egenskaper och engagemang är viktigare än specifik erfarenhet inom något visst område.
För frågor kontakta Helena Roos på 070-593 34 73 alternativt per mejl helena.roos@radscan.se dit även ansökningar skickas.
Rekrytering sker löpande

Serviceingenjör
Tillsammans med vår servicechef kommer du arbeta i tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär besiktning av befintlig anläggning, planering och genomförande av serviceprojekt samt reservdelsförsäljning.
Erfarenhet från Kraftvärmeverk är mycket meriterande. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar.

Projektledare
Som projektledare hos oss får du en viktig roll när vi bygger nya anläggningar. Du leder och samordnar stora unika kundprojekt från affär till genomförd leverans vilket innebär; planering, konstruktion, byggnation, installation, igångkörning och överlämnande av nyckelfärdig anläggning. Det tar ca 2,5 år bygga en färdig anläggning. Projekten är komplexa och innefattar allt från att hålla samman ingenjörsarbetet och ansvara för kundkontakter till att se till att underleverantörer levererar rätt produkt/tjänst i rätt tid. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomi och dokumentation.
Vem är du? Vi söker dig med en ingenjörsbakgrund och erfarenhet av rollen som Projektledare för leverans av industriell anläggning. Du är en analytisk doer som trivs att jobba i ett varierat tempo. Du driver dina projekt framåt genom att lösa de frågor som kommer upp och du vet att dina beslut och din förmåga till problemlösning är ett måste för att nå uppsatta mål. Du jobbar strukturerat med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. 
Som person är du målinriktad, ansvarstagande och duktig på att prioritera vad som är viktigt. Du är en tydlig och positiv ledare med god samarbetsförmåga. Du trivs med att hantera många samtidiga frågeställningar och du har ett lösningsorienterat synsätt. Du motiveras av att vara delaktig i en utvecklande organisation där du ges möjlighet att bidra till förbättring och utveckling.

Anläggnings-/Byggkonstruktör
Som konstruktör hos oss får du en viktig roll när vi bygger nya rökgasreningsanläggningar.
Du ansvarar för mekanisk design av anläggningen och ingående delar såsom vattenreningsriggar, rör, rökgaskanaler och plattformar. Det tar ca 2,5 år att bygga en färdig anläggning och du följer projekten från start till mål. Normalt jobbar du i flera projekt parallellt. 
Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och bygga anläggningar med riktigt häftig teknik. Du trivs när det är högt tempo och du gillar att jobba i projekt nära kunden där du för diskussioner rörande layout med slutkund och säkerställer att alla kontraktskrav inom ditt område uppfylls. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot bygg eller mekanik samt erfarenhet av anläggningskonstruktion. Har du kunskap och erfarenhet av EN1090 och beräkning är det meriterande. Konstruktionen utförs normalt i SolidWorks, rör ritas i routing-modul. Det är viktigt att du har en kommunikativ förmåga då du i projekten behöver samarbeta med andra discipliner inom företaget och externt med kunder och leverantörer.