Radscan Intervex AB är ett ingenjörsföretag i Västerås. Vi är specialister inom Energi- och Miljöteknik och levererar nyckelfärdiga industriella anläggningar i projektform. Tekniken används främst i norden men de senaste åren ser vi allt fler projekt internationellt. Vi omsätter i år ca 120 MSEK på 20 medarbetare. Vi samordnar resurser med vårt systerbolag M.E. Solutions AB som är ett ledande företag inom integrering av miljölösningar inom den marina marknaden. Läs gärna mer på www.radscan.se och www.mesab.eu


Samtliga tjänster
Samtliga tjänster är heltid och tillsvidareanställningar efter provanställning. Radscan är för närvarande ej kollektivanslutna men har samtliga erforderliga försäkringar samt individuellt anpassat pensionsavtal med Länsförsäkringar.
Förutom individuellt satt månadslön ingår förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar flextid.
Samtliga tjänster är ganska kort beskriva nedan av det skäl att de kommer anpassas till den person som anställs. Personliga egenskaper och engagemang är viktigare än specifik erfarenhet inom något visst område.
För frågor kontakta Helena Roos på 070-593 34 73 alternativt per mejl helena.roos@radscan.se dit även ansökningar skickas.
Rekrytering sker löpande

Serviceingenjör
Tillsammans med vår servicechef kommer du arbeta i tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär besiktning av befintlig anläggning, planering och genomförande av serviceprojekt samt reservdelsförsäljning.
Erfarenhet från Kraftvärmeverk är mycket meriterande. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar.