Samtliga tjänster
Samtliga tjänster är heltid och tillsvidareanställningar efter provanställning. Radscan är för närvarande ej kollektivanslutna men har samtliga erforderliga försäkringar samt individuellt anpassat pensionsavtal med Länsförsäkringar.
Förutom individuellt satt månadslön ingår förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar flextid.
Samtliga tjänster är ganska kort beskriva nedan av det skäl att de kommer anpassas till den person som anställs. Personliga egenskaper och engagemang är viktigare än specifik erfarenhet inom något visst område.
För frågor kontakta Helena Roos på 070-593 34 73 alternativt per mejl helena.roos@radscan.se dit även ansökningar skickas.
Rekrytering sker löpande

Serviceingenjör
Tillsammans med vår servicechef kommer du arbeta i tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär besiktning av befintlig anläggning, planering och genomförande av serviceprojekt samt reservdelsförsäljning.
Erfarenhet från Kraftvärmeverk är mycket meriterande. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar.

Processingenjör
Du ansvarar för dimensionering av anläggningen och komponentval. Här ingår bland annat pumpar, ventiler, värmeväxlare och instrument. I tjänsten ingår även ansvar för inköp av komponenter. Det tar ca 2,5 år bygga en färdig anläggning och du följer projekten från start till mål. Normalt jobbar du i flera projekt parallellt.  
Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och bygga anläggningar med riktigt häftig teknik.

Du trivs när det är högt tempo och du gillar att jobba i projekt nära kunden där du för de processtekniska diskussionerna med slutkund och säkerställer att alla kontraktskrav uppfylls. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot kemi eller energi. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav.