Ekonomiansvarig
Vi söker nu en person som kan vikariera för vår ekonomiansvarig under dennes föräldraledighet.
I rollen som ekonomiansvarig ansvarar du för företagsgruppens:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Viss kundfakturering
  • Kundinbetalningar
  • Leverantörutbetalningar
  • Administration av löner
  • Ekonomisk rapportering till ledning och styrelse ingår också i uppdraget

 
Vi söker dig med dokumenterad ekonomiutbildning samt gedigen arbetslivserfarenhet av redovisning. Som person är du noggrann, strukturerad och självgående med förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Arbetslivserfarenhet av något administrativt bokföringssystem är ett krav.

Vi arbetar i PP7, Visma SPCS och Visma Lön. Kunskaper i dessa system samt goda kunskaper inom Office-paketet och engelska är meriterande.
Erfarenhet av praktiskt bokslutsarbete och upprättande av årsredovisning är meriterande men inget krav.
Heltid 40 tim per vecka.
Vikariat 15 månader. Med möjlighet till start omgående för internutbildning.

Vi ser fram emot Din ansökan snarast, dock senast 2018-02-28.

Vid frågor vänligen kontakta
Ekonomiansvarige Therése Lundgren på telefon 021-10 27 60 alternativt e-post  therese.lundgren@radscan.se
Eller rekryterande chef 0705-933473, helena.roos@radscan.se
Ansökan skickas till Helena.
 

Samtliga tjänster
Samtliga tjänster är heltid och tillsvidareanställningar efter provanställning. Radscan är för närvarande ej kollektivanslutna men har samtliga erforderliga försäkringar samt individuellt anpassat pensionsavtal med Länsförsäkringar.
Förutom individuellt satt månadslön ingår förmåner som sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar flextid.
Samtliga tjänster är ganska kort beskriva nedan av det skäl att de kommer anpassas till den person som anställs. Personliga egenskaper och engagemang är viktigare än specifik erfarenhet inom något visst område.
För frågor kontakta Helena Roos på 070-593 34 73 alternativt per mejl helena.roos@radscan.se dit även ansökningar skickas.
Rekrytering sker löpande

Säljande processingenjör
Du ansvarar för dimensionering av anläggningen och komponentval. Här ingår bland annat pumpar, ventiler, värmeväxlare och instrument. Beroende på din bakgrund och intresse kan arbetet även innebära komponentinköp. Det tar ca 2,5 år bygga en färdig anläggning och du följer projekten från start till mål. Normalt jobbar du i flera projekt parallellt. 
Vi erbjuder ett stimulerande jobb där du får vara med och bygga anläggningar med riktigt häftig teknik. Du trivs när det är högt tempo och du gillar att jobba i projekt nära kunden där du för de processtekniska diskussionerna med slutkund och säkerställer att alla kontraktskrav uppfylls. Du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet och kundnöjdhet.
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning, med inriktning mot kemi eller energi. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav. Radscan satsar långsiktigt på sin personal och anställer gärna individer som vill utvecklas inom företaget. Därför är personliga egenskaper långt viktigare än formell erfarenhet.

Serviceingenjör
Tillsammans med vår servicechef kommer du arbeta i tät dialog med våra kunder. Arbetet innebär besiktning av befintlig anläggning, planering och genomförande av serviceprojekt samt reservdelsförsäljning.
Erfarenhet från Kraftvärmeverk är mycket meriterande. Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar.

Servicetekniker
Som servicetekniker utför du självständigt uppdrag hos våra kunder men arbetar även i projekt.
Vi ser gärna att du har utbildning inom drift eller underhåll och erfarenhet inom liknande arbete  är naturligtvis meriterande.
Resor ingår som en naturlig del av arbetet och innebär en del övernattningar. Du har tillgång till egen servicebuss med nödvändiga verktyg.